E pabesueshme: Kjo përkrahje nuk është parë më parë për një kandidat, edhe gratë shtatzëna dhe pleqt në karrocë në rrugë për Bilall Kasamin

E pabesueshme: Kjo përkrahje nuk është parë më parë për një kandidat, edhe gratë shtatzëna dhe pleqt në karrocë në rrugë për Bilall Kasamin
Loading...

Kandidimi i Bilall Kasamit, kryetarit të Lëvizjes BESA, për të garuar për kreun e komunës së Tetovës, ka ngjallur entuizizëm dhe eufori në Tetovë. I madh e i vogël kanë shprehur mbështetjen për Kasamin i cili nga fotot e aktiviteteve që publikon në rrjetin e tij social shihet jo vetëm se gëzon mbështetje dhe simpati të madhe në popullatë, por për fitoren e tij përveç rinisë që janë forca kryesore e Lëvizjes BESA, tashmë shtrirja është në të gjitha moshat dhe janë angazhuar edhe pleq dhe gra shtatzëna.

Kasami ka prezantuar një program që prek të gjitha shtresat dhe synon transformimin e rrënjësishëm të komunës së
Tetovës, jo vetëm në aspektin menaxheria por edhe në fushën e investimeve prej nga ka marrë përkrahje dhe modele nga shtete të zhvilluara./Sakte.net

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar