(EKSLUZIVE) A po pregaditet skenari i Çairit edhe në këshillin komunal të Tetovës, bashkëpunim me kryetarin të shkarkuar të Besës dhe LSDM -BDI?

(EKSLUZIVE) A po pregaditet skenari i Çairit edhe në këshillin komunal të Tetovës, bashkëpunim me kryetarin të shkarkuar të Besës dhe LSDM -BDI?
Loading...

Pas skenarit të sotëm në Këshillin Komunal të Çairit ku grupi i i kryetarit të shkarkuar të BESËS bashkë me vehabistët kaluan në rradhë të BDI-së dhe i nëpërkëmben votat e BESËS në Çair dhe me vota të BDI dhe LSDM arritën marrëveshje duke shkelur mbi vullnetin e votuesit të BESËS, mirëpo në redaksinë tonë arritën disa informacione që i njëjti skenarë po pregaditet edhe në Këshillin Komunal të Tetovës ku grupi i kryetarit tash më të shkarkuar ( grupi i Llërcës) është në bisedime me BDI-në vetëm e vetëm që ti kënaqin apetitet e veta grupore si kllan vagabond që nuk po kursen metoda që t’i arrijnë qëllimet e veta personale ashtu siç njihen si kllan vagabond i Llërces.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar