Ja fotografija që Teuta Arifi nuk dëshiron ta sheh asnjëherë (Foto)

Ja fotografija që Teuta Arifi nuk dëshiron ta sheh asnjëherë (Foto)
Loading...

Ziadin Sela bashkë me Adnan Nezirin vizituan “shtandin” e Lëvizjes BESA, duke u dhënë vëllazërisht mesazhin aktivistëve të Lëvizjes Besa: “Zgjedhjet duhet të na bashkojnë ne si shqiptar, e jo të na ndajnë”.

Ky mesazh u mirëprit po kaq vëllazërisht si një mundësi dhe realitet i ri në politikëbërjen tonë.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar