Kush është në fakt Bilalli!?

Kush është në fakt Bilalli!?
Loading...

 Me vizitën e sotshme të Bilit në Ambasadën e R. së Turqisë, gjithë strukturat kanë një dilemë të vetme, ajo dilemë është zhgënjimi total i qëndrimeve të çoroditura dhe të dyfytyrshme që ka ish kryetari i Lëvizje Besa, në portalin tonë vijnë vazhdimisht reagime, ku thuhet, a thua vallë është ky Bili, i cili në mbledhjet e degëve prej Struge deri në Kumanovë, ishte po ai që e shante frymën Pro- Truqisë dhe ndikimin e frymës fetare, në Lëvizjen Besa?

– Anëtarët siç janë nga dega e Gostivarit, Likovës, Bërvenicës dhe shumë të tjerë, janë dëshmitarë të drejtpërdrejt të asaj se, skema dhe arsyetimi konkret i tije ishte, a jeni për një Besë me frymë kombëtare, apo jeni për një Besë me fryme proturke e fetare, normalisht në atë kohë nuk e ka parapa që klanin e vehabitëve ti ketë në tajfën e vet.

– Parashtrohet një pyetje shumë me rëndësi, çfarë është platforma dhe ecuria politike e Bilit bashkë me klanin e tij të Llërcës, dhe vehabitët poashtu, cili është arsyetimi i tyre makiavelistë, dhe rrugëtimi i tyre, se ku po shkojnë! Le të del hapur dhe të tregon se ku e ka qëllimin e vete, por përveç se të jenë pjesë e kolltuqeve në formë të pandashëm asnjë arsye të shëndosh nuk ju kapet për argument.

– O Bili gjithë ky skenarë teatral i yti, dije se një ditë do të zbehet komplet dhe do tregosh fytyrën tënde të vërtet se kush je në fakt! Shikimi i yt i ulët politikisht, nuk ju shërben askujt, përshkak zemërngushtësisë që ke shfaqë gjatë gjithë kësaj kohe gjoja me “mirësinë” tënde.

– Koha më së miri do të dëshmonë, dyfytyrësinë tënde që tradhtove idealin, kauzën dhe shokët e më hershëm.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar