Teuta Arifi kërkon edhe një mandat për të blerë banesa tjera!?

Teuta Arifi kërkon edhe një mandat për të blerë banesa tjera!?
Loading...

Nëse rimerr komunën, ajo thotë se sistemi i gazifikimit në Tetovë do të jetë një ndër prioritetet kryesore të parapara në Strategjinë për zhvillim ekonomik lokal të Komunës për periudhën 2017-2021.

“Kjo nënkupton mbulimin e tërë qytetit me rrjet kanalizimi, ndërtimin e dy kolektorëve dhe të një stacioni filtrues të ujërave të zeza në lokacionin Falishtë. Ku edhe ne kemi filluar tanimë punën për të ndërtuar stacionin për selektimin sekondar të mbetjeve, pas stabilizimit të ndërmarrjes sonë publike pas ndërtimit të stacionit primar të ngarkim shkarkimit dhe pas pastrimit të plotë të deponisë”, tha Teuta Arifi, Kandidate për Tetovën nga BDI.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar